Bruszczewski zespół osadniczy we wczesnym średniowieczu - Brzostowicz, Michał (Poznań : Wydawnictwo poznańskiego towarzystwa przyjaciół nauk, 2002)
Summary
Na spor. nasl. str.: Settlement complex in Bruszczewo in the Early Middle Ages
Bibliografija: str. 311-337
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; srednjovjekovna naselja; rani srednji vijek