Kipar Rudolf Valdec : život i djelo (1872.-1929.) : doktorska diseratacija - Quien, Enes (Zadar : Enes Quien, 2012)
Sažetak/Summary : str. [827]-[831]
Dodatak-dokumentacija : Str. [397]-[428]: arhivska dokumentacija (pisma) - Životopis R. Valdeca:Str.[430]-[462] - Zahvale: str.[892]
Cijela disertacija u jednom svesku - Glavni tekstualni dio dokt. radnje : str.1-395
Kazalo sadržaja : str I - Bibliografske bilješke uz tekst - Slikovni prilozi : str. [469]-[745] - Popis ilustracija:str.[746]-[757]-Katalog djela(popis): str. [759]- [792] -[Popis] Valdecova sudjelovanja na izložbama: str.[793]-[798] - Popis važnije bibliografije: str.[800]-[813] -Popis literature: str.[814]-[823] - Kratak popis arhivskih izvora : str[.825] - Popis ključnih riječi: str.[826]
Keywords: Valdec, Rudolf (1872-1929); hrvatski kipari; kiparstvo; 19/20.st.