Arheološka karta Zajednice općina Karlovac - Čučković, Lazo; Gradski muzej (Karlovac) (Karlovac : Gradski muzej, 1984)
Summary
Katalog izložbe
Na poleđini nasl. str.: 80 godina Gradskog muzeja Karlovac
Bibliografija: str. 17-18
Keywords: arheološka topografija; arheološka nalazišta; arheološki lokaliteti; Karlovac