Oblikovanje srebra u Hrvatskoj u 19. st. : doktorski rad = Designing silver in the 19th century in Croatia : doctoral thesis - Koprčina, Arijana (Arijana Koprčina, 2012)
Sažetak (hrv.) i Summary (osam str.)