Oblikovanje srebra u Hrvatskoj u 19. st. : doktorski rad = Designing silver in the 19th century in Croatia : doctoral thesis - Koprčina, Arijana (Zagreb : Arijana Koprčina, 2012)
Sažetak (hrv.) i Summary (osam str.)
Prelim. str. : Životopis mentora, Kazalo sadržaja, Popis ključnih riječi - Str. 606- 612: Zaključak - Prilog 1 i 2:(691- 727) - Životopis (str.848)
Popis ključnih riječi na hrv. i engleskom jeziku - Popis literature : (str. 613-644) - Popis slika
Keywords: Hrvatska - oblikovanje srebra u 19. st; srebro - oblikovanje; 19.st.; primijenjena umjetnost; zlatarstvo; klasicizam; empire; neorenesansa; neorokoko; neoromanika; neogotika; orijentalizam