Životinjski ritualni ukopi i idoloplastika u prapovijesti kontinentalne Hrvatske : doktorski rad - Pasarić, Maja (Zagreb : M. Pasarić, 2012)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 190-223 i uz tekst
Keywords: prapovijesna groblja; životinjski ukopi; rituali; idoli; zoomorfna plastika; arheozoologija; eneolitik; lasinjska kultura; badenska kultura; kostolačka kultura; vučedolska kultura