Materijalna kultura srednjeg neolitika na otocima srednjeg i južnog Jadrana : doktorski rad - Radić, Dinko (Zagreb : D. Radić, 2012)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 215-232 i uz tekst
Keywords: prapovijesne kulture; prapovijesna keramika; slikana keramika; litička industrija; neolitik; arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; Jadran; jadranski otoci; špilje; Vela spila