Antična posoda iz Emone s figuralnim prizorom = The figural vessel from Emona - Plesničar-Gec, Ljudmila (Ljubljana : Narodni muzej, 1982)
Summary
Bibliografija i bilješke: str. 12
Keywords: antičko posuđe; brončano posuđe; Ljubljana; Emona