Figures d'empire, fragments de memoire : pouvoirs et identités dans le monde romain impérial (IIe s. av. n. è. - VIe s. de n. è) - Benoist, Stephane (Villeneuve-d'Ascq : Presses universitaires du Septentrion, 2011)
Résumées
Abstracts
Zbornik radova: Séminaire international d'histoire romaine, 2008
Tekstovi na franc. ili engl. jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazala
Keywords: kongresi; povijest Rima; Rimsko carstvo; rimske provincije; politička povijest; vladari; carski kult; Magna Mater; kultovi; onomastika; vojne diplome