Mitska stvarnost koroških knežjih kamnov - Pleterski, Andrej (Ljubljana : Zveza zgodovinskih društev Slovenije ; Znanstvenoraziskovalni center Slovenske akademije znanosti in umetnosti, 1997)
Summary
Bibliografija: str. 51-55
Keywords: arheološki spomenici; rani srednji vijek; Slaveni; kneževi; rituali; Karantanija; Koruška