Chronologia kultury trzcinieckiej na lessach Niecki Nidziańskiej - Górski, Jacek (Kraków : Muzeum Archeologiczne w Krakowie, 2007)
Summary
Bibliografija: str. 109-117
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; prapovijesna naselja; brončano doba; Trzciniec kultura