Kiparstvo na Slovenskem med gotiko in barokom - Cevc, Emilijan (Ljubljana : Slovenska matica, 1981, 1981)
[Zusammenfassung] : Die Bildhauerkunst in Slowenien zwischen Gorik und Barock
Sažetak na njem. jeziku
Bibliografske bilješke - Izvori i literatura - Kazalo umjetnika
Keywords: Slovenija - kiparstvo između gotike i baroka; kiparstvo 16. i 17. st; 16. i 17. st; renesansa; barok; ikonografija protestantizma