Baročno kiparstvo na slovenskem Štajerskem - Vrišer, Sergej (Ljubljana : Slovenska matica, 1992)
Sažetak - [Zusammenfassung]: Barockplastik in der slowenischen Steiermark
Sažetak na njem. jeziku
Izvori i literatura - Kazalo umjetnika - Kazalo mjesta
Keywords: Slovenija - kiparstvo baroka u Štajerskoj; kiparstvo; barok