Pregled povijesti grada Trilja - Vrgoč, Martin (Trilj : Grad Trilj : Muzej triljskog kraja, 2010)
Summary
Zusammenfassung
Sommario
Bilješka o autoru: str. 103.
Bibliografija: str. 85-89 i uz tekst
Keywords: Trilj; Tilurium; Gardun; rimski vojni logor; rimske ceste; nadgrobni spomenici; stećci; utvrde