Opera archaeologica & historico-topographica = Arheološki i povijesno-topografski radovi : zbornik - Petković, Danijel; Krznarić-Škrivanko, Maja; Grgurić, Maja; Miloglav, Ina; Vulić, Hrvoje; Roksandić, Danijela; Rapan Papeša, Anita (Vinkovci : Gradski muzej Vinkovci, 2012)
Summaries
Zusammenfassung.
Bibliografija iza svakog rada
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Vinkovci; Tovarnik; Plandište; Meraja; crkva sv. Ilije; arheološka topografija; sopotska kultura; vučedolska kultura; keramika; fibule; krunice; medaljice