Maglički zamak = Maglič Castle - Popović, Marko; Bikić, Vesna (Beograd : Arheološki institut ; Kraljevo : Zavod za zaštitu spomenika kulture, 2012)
Summary
Sadrži i: Trpezno posuđe iz Magličkog zamka / Vesna Bikić
Bibliografija: str. 239-243 i uz tekst
Keywords: srednji vijek; Srbija; Maglič; Kraljevo; srednjovjekovna arhitektura; utvrde; cisterne; fortifikacija; arheološka istraživanja; arheološki nalazi; posuđe