Heiligtum der Artemis Hemera in Lousoi : Kleinfunde aus den Grabungen 1986-2000 - Mitsopoulos-Leon, Veronika (Wien : Österreichisches Archäologisches Institut, 2012)
Zusammenfassung
Summary
Sažetak na grč. jeziku i pismu
Bibliografija: str. 11-28 i uz tekst
Keywords: Grčka - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; arheološki nalazi; keramika; sitni predmeti; kultni predmeti; votivi; votivne figurice; hram