Počátky středověké kolonizace české části Českomoravské vrchoviny - Hejhal, Petr (Brno : Masarykova univerzita, 2012)
Summary
Bibliografija: str. 82-88
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; arheološka razdoblja; srednji vijek; povijest Češke; 12. stoljeće; 13. stoljeće; srednjovjekovna arhitektura; samostani; crkve; biskupije; ceste; geomorfologija