Pohřebiště kultury se zvoncovitými poháry ve Vlíněvsi : k problematice a chronologii konce eneolitu a počátku doby bronzové - Limburský, Petr (Dissertationes archaeologicae Brunenses/Pragensesque ;, 2012)
Summary