"...eleitől fogva" : régész - tanár - ember : a 75 éves Makkay János köszöntése - Fekete Mária (Specimina nova dissertationum ex Institutio Historiae Antiquae et Archaeologiae Universitatis Quinqueecclesiensis ;, 2011)
Summaries