"...eleitől fogva" : régész - tanár - ember : a 75 éves Makkay János köszöntése - Fekete Mária (Pécs : PTE BTK - Genianet, 2011)
Summaries
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: spomenice; arheolozi; prapovijesne kulture; brončano doba; neolitik; antropomorfne figurice; idoli; Komitat Vas