Pri Muri : razstava o arheološkem najdišču pri Lendavi : publikacija k razstavi - Šavel, Irena; Sankovič, Samo (Murska Sobota : Pokrajinski muzej, 2008)
Abstract
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 58-[59]
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; zaštitna iskopavanja; arheološke izložbe