Nyāyapraveśakaśāstram - Dignāga; Śaṅkarasvāmin; Puṇyavijaya, Muni.; Jambūvijaya, Muni.; Dharmacandravijaya, Muni.; Haribhadrasūri, 700-770.; Śrīcandrasūri, 12th cent. (Dillī : Motilāla Banārasīdāsa ; Ahamadābāda : Śrī Siddhibhuvanamanohara Jaina Ṭrasṭa ; Bhāvanagara : Śrī Jaina Ātmānanda Sabhā, 2009)
Treatise on Buddhist logic with two commentaries; includes Tibetan translation of (Narthang and Peking edition) as appendices.
Pripisuje se i Śaṅkarasvāminu, 6th cent.
Sadrži bibliografske bilješke.
Na sanskrtu ; uvodni dio na engl. i hinskom; uključuje i tibetski prijevod (Narthang and Peking edition) kao dodatak
Keywords: indijska filozofija -- djela do 1800.; budistička logika; budizam -- logika