Ormož skozi stoletja. 2 - Klasinc, Peter (Ormož : Skupščina občine Ormož, 1983)
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Bibliografske bilješke iza pojedinih radova i uz tekst
Keywords: Slovenija; arheološka istraživanja; kulturna povijest