Rimsko podeželje = Roman countryside - Guštin, Mitja (Ljubljana : Znanstveni inštitut Filozofske fakultete, 1996)
Summaries
Zbornik radova
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; arheologija - metodologija; arheologija okoliša; geofizička istraživanja; zračna fotografija; neinvanzivne metode; rimske vile