Radionički žigovi na staklenim recipijentima s područja antičke Liburnije : doktorski rad - Štefanac, Berislav (Zadar : B. Štefanac, 2013)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zadru, Odjel za arheologiju
Bibliografija: str. 205-226 i uz tekst
Keywords: Liburnija; antičko staklo; staklarstvo; stakleni predmeti; radionice; oznake; žigovi; podmorska arheologija