La formacion del estado en las Campinas del Alto Guadalquivir (3000-1500 a.n.e.) : analisis de un proceso de transicion - Nocete Calvo, Francisco (Granada : Universidad de Granada, 1994)
Summary
Podatak o nakladničkoj cjelini na omotu, numeracija na hrptu
Bibliografija: str. 383-397
Keywords: Španjolska; Andaluzija; arheološka nalazišta; prapovijest; prapovijesna naselja; prapovijesna društva; razvoj društva; arheologija - metodologija