Antički sepulkralni spomenici s područja Bosne i Hercegovine - Paškvalin, Veljko (Sarajevo : Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, 2012)
Summary
Na poleđini nasl. str.: Antique sepulchral monuments from Bosnia and Herzegovina
Bibliografija: str. 527-542 i uz tekst
Bilješka o autoru: str. 543
Keywords: nadgrobni spomenici; natpisi; sepulkralna umjetnost; sepulkralne formule; onomastika; epigrafija; stele; cipusi; sarkofazi; Bosna i Hercegovina - arheološki nalazi