Daco-romanii. [2] - Miclea, Ion (Stramoşii Romanilor : vestigii milenare de cultura şi arta, 1980)
Sažeci na više jezika i popis ilustracija u priloženom svesku (arh9110a): Daco-Romans : the forefathers of the Romanians