Daco-romanii. [2] - Miclea, Ion; Florescu, Radu (Budapest : Editura Meridiane, 1980)
Sažeci na više jezika i popis ilustracija u priloženom svesku (arh9110a): Daco-Romans : the forefathers of the Romanians
Keywords: Rumunjska; Dacija; Dačani; rimske provincije; rimska umjetnost; kulturna povijest