Die keltische Besiedlung der Slowakei : jüngere Latènezeit - Pieta, Karol (Nitra : Archeologický Ústav Slovenskej Akad. Vied, 2010)
Summary
Bibliografija: str. 345-361
Keywords: Slovačka; arheološka nalazišta; prapovijesna naselja; željezno doba; Kelti