Vojna Dalmacija u 19. stoljeću : vojska, teritorijalne snage, žandarmerija (1797.-1914.) - Oršolić, Tado; Graovac Matassi, Vera (Zadar : Sveučilište, 2013)
Summary
Bibliografija: str. 305-315.
Kazalo.
Keywords: Dalmacija; vojna povijest; 19 stoljeće