Arapska gramatika u vremenu : od logicizma do strukturalizma - Kico, Mehmed (Sarajevo : Dobra knjiga, 2013)
Summary.
Bibligrafija: str. 169-191 i bilješke uz tekst.
Keywords: arapski jezik; gramatika; arapska gramatika