Frühmittelalterliche Strukturen im Ostalpenraum : Studien zu Geschichte und Archäologie Karantaniens - Eichert, Stefan (Klagenfurt am Wörthersee : Verlag des Geschichtsvereines für Kärnten, 2012)
Zusammenfassung
Summary
Riassunto
Povzetek
Na spojnim listovima zemljop.karte u bojama
Bibliografija: str. 377-392 i uz tekst
Keywords: Austrija - arheološka nalazišta; rani srednji vijek; srednjovjekovna naselja; crkve; Karantanija; povijesni izvori; pokrštavanje