Püspökök, írók, könyvtárak : egri főpapok irodalmi mecenatúrája a barokk korban - Bitskey, István (Eger : Heves Megyei Múzeum, 1997)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Mađarska; barok; mecene; mecenatstvo