Végvár és ellátás - Petercsák, Tivadar (Eger : Heves Megyei Múzeumi Szervezet, 2001)
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Mađarska - povijest; 16. stoljeće; 17. stoljeće; utvrde; utvrđeni gradovi; dvorci; opskrba; granice; obrambeni sistem