Veszprém és környéke a honfoglalás korában - Fodor, Zsuzsa V. (Veszprém : Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata ; Laczkó Dezső Múzeum, 1998)
Zusammenfassungen
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Mađarska - povijest; rani srednji vijek