Zašutjeti/progovoriti (članak o Raymondu Carveru) - Jukić-Gregurić, Tatjana (Array, 1997)
Opus Raymonda Carvera promatra se u okvirima američke prozne tradicije i preko modusa recepcije iste u hrvatskoj kulturi.