Opasno bogata knjiga (članak o Kenu Follettu) - Jukić-Gregurić, Tatjana (Array, 1997)
Roman 'Opasno bogatstvo' Kena Folletta raščlanjen je u okvirima retoričkih strategija kojima se služi u svome prikazu povijesti.