Corpus delicti (članak o Barryju Unsworthu) - Jukić-Gregurić, Tatjana (Array, 1997)
Roman 'Misterij' Barryja Unswortha uspoređuje se s romanom 'Ime ruže' Umberta Eca, kao instancija historiografske metafikcije.