Postkolonijalizam u europskim književnostima - Gjurgjan, Ljiljana Ina (1997)
Prikaz znanstvenog skupa europskih anglista, s posebnim osvrtom na primjenu postkolonijalne paradigme na europske književnosti.
Projekt MZOS
HRV