O prahu i pepelu - Jukić-Gregurić, Tatjana (1997)
Autorica prikazuje roman Zaborav Pavla Pavličića u svjetlu suvremenih teorija historiografske metafikcije, a preko usporedbe s Pavličićevim romanom Koraljna vrata.
Projekt MZOS
HRV