O ratu i njegovoj predstavljivosti / Grgas, Stipe - Grgas-Mufa, Stipe (Array, 1998)
Oslanjajući se na primjere iz američke književnosti u kojima se obrađuje rat u Vijetnamu, u radu se uopćava problematika predstavljanja užasa rata.