O ratu i njegovoj predstavljivosti / Grgas, Stipe. - Grgas-Mufa, Stipe (1998)
Oslanjajući se na primjere iz američke književnosti u kojima se obrađuje rat u Vijetnamu, u radu se uopćava problematika predstavljanja užasa rata.
Projekt MZOS
HRV