Ivo Rendić Miočević: Zlo velike jetre: povijest i nepovijest Crnogoraca, Hrvata, Muslimana i Srba - Heršak, Emil (Array, 1997)
Autor u poduljem razmatranju analizira djelo Ive Rendića Miočevića "Zlo velike jetre: povijest i nepovijest Crnogoraca, Hrvata, Muslimana i Srba", koje ima osobito značenje za problematiku etničke povijesti.