Preimenovanje naselja i (onomastička) komunikacija - Frančić, Anđela (Array, 1998)
Usporedbom imenika hrvatskih naselja 1981. i 1991. uočavaju se razlike i analiziraju promjene, objašnjavaju njihovi uzroci te sagledavaju posljedice preimenovanja za (onomastičku) komunikaciju.