Nasljednost osobnih imena - Frančić, Anđela (1997)
Za razliku od apsolutne nasljednosti prezimena, osobna se imena odlikuju realitvnom nasljednošću. Polazeći od antroponimijske građe ekscerpirane iz matične knjige rođenih (Čakovec 1980-1990), u radu se analiziraju primjeri vezanih imena (roditelja i djece) koja se s obzirom na stupanj podudarnosti plana izraza dijele na potpuno ili djelomično nasljedna.
Projekt MZOS
HRV