Onomastika u ruskoj enciklopediji - Frančić, Anđela (Array, 1997)
Prikazuje se rječnik Russkaja onomastika i onomastika Rossii (Moskava, 1994.). Ističu se posebno zanimljivi članci te ukazuje na nejasnoće i nedorečenosti.