Sokalova "psina". Nova metoda znanstvene prijevare i njezina relevancija za sociologiju znanosti i kulture - Polšek, Darko (1998)
Cilj Sokalove prijevare bio je da pokaže nekompetentnost društvenih znanstvenika. Autor obrazlaže dalekosežnost Sokalova "dokaza" za političku orijentaciju znanstvenika.
Projekt MZOS
HRV