Pavel Florenski i problem iluzija - Užarević, Josip (Array, 1998)
Polazeći od problema iluzija, članak govori i o nekim općim filozofskim pretpostavkama Florenskijeva misaonoga sustava, koji problematizira status fenomena kao što su stvarnost, umjetnost, simbol